4a. Col·lect Con

4a. Col·lect Con

Dissabte passat, 23 de març, vaig assistir a la “4a. Col·lect Con” dels amics i companys del Col·lectors Club. Es tracta d’una trobada que organitzen trimestralment de col·leccionisme en general i que, normalment, acompanyen d’una exposició d’objectes de col·leccionisme.

L’exposició de la Trobada de primavera estava dedicada al món dels vehicles a escala i accessoris, tots els elements de l’exposició son propietat de socis del Col·lectors Club. Aquí unes imatges de l’exposició.


Només arribar, membres de l’organització ens donen el numero per participar en les diferents rifes que es faran al llarg de la trobada. Avisats com estaven dels problemes que estic patint amb els peus, ja m’havien preparat un lloc on poder seure i tenir a mà els àlbums amb els repetits.

Primer de tot, un cop oberta la maleta, entregar el material que tenia guardat a alguns dels companys (fundes de xocolatines i sobrets de sucre). Desprès els intercanvis, amanits amb converses, moltes converses, parlant de les col·leccions i dels problemes que ens trobem per aconseguir material nou. També vàrem parlar de les properes trobades de sobrets de sucre i de breweriana, aquesta última organitzada per CELCE a Barcelona i que comptarà amb una molt alta participació de col·leccionistes de tot arreu. Dates apuntades i a creuar els dits per veure si podem anar.

Com no, també un tomb per saludar als amics de El Troc presents gairebé sempre a totes les trobades de col·leccionisme.

El resultat dels canvis i del que em guardaven els companys: punts de llibre, taps corona, etiquetes de fruita i sobres de sucre.

També tenia previst assistir a la trobada que els amics de l’Escarritx organitzaven a Montblanc però el dolor al peu dret no aconsellava ni estar massa estona dempeus ni caminar molts, així que molt a pesar meu em vaig haver de quedar a casa.

Espero que tant de repòs em permeti poder estar en condicions per a properes trobades. Com diu la dita castellana “No hay mal que por bien no venga”, vaig aprofitar el diumenge per escanejar i endreçar el material obtingut dissabte a més d’altres que tenia preparats per pujar a Colnect.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *