Colnect, connectant col·leccionistes

La meva col·lecció a Colnect

Des que vaig descobrir COLNECT, l’any 2011, tot un nou món s’ha obert davant meu. Feia ja algun temps que havia descobert que a traves d’internet es podien fer canvis, algun catàleg on-line, fòrums,… però cap oferia les amplies possibilitat que dona COLNECT, tenir totes les meves col·leccions ordenades en una sola web!!!

Actualment hi ha 42 catàlegs de col·leccionables (i uns quants més que estan en projecte o desenvolupant-se) creats pels mateixos col·leccionistes, amb diferents filtres per facilitar la recerca; dins cada catàleg pots mantenir la teva col·lecció, els elements repetits i el que cerques. Està traduïda a 65 idiomes i te més de 230.000 usuaris registrats. Sistema de fòrums que cobreixen tots els àmbits del col·leccionisme, una wiki on iniciar-se o aprofundir en el col·leccionisme en general o en una col·lecció concreta, sistema de missatgeria intern que facilita l’intercanvi entre els diferents col·leccionistes, possibilitat de fer llistes personalitzades, anotacions del col·leccionables i un munt d’opcions més (d’acord, algunes son de pagament però us ben asseguro que val la pena). També hi ha un fòrum específic per a vendes.

El més sorprenent es la seva comunitat, sempre hi ha gent disposada a canviar, a fer coses noves, a innovar i reinventar les col·leccions, es una comunitat viva i això es transmet en la manera de funcionar la web, sempre en constant renovació i ampliant-se.

Jo hi col·laboro gairebé des que em vaig inscriure, he fet de coordinador i editor de taps corona i editor de calendaris de butxaca; també col·laboro com a traductor al català de la web, la wiki i el bloc de Colnect. Actualment sóc coordinador del catàleg de punts de llibre i editor al catàleg de bosses de sucre. Des de desembre de 2015 sóc Ambaixador Colnect per Catalunya, una gran responsabilitat i un nou repte.

Si voleu fer-hi una ullada podeu fer servir l’enllaç que trobareu al marge, us suggereixo proveu les cerques, veure els seus llistats de col·leccionable i visiteu els fòrums, i si no trobeu la vostra col·lecció podeu proposar de crear-la 😉

La inscripció es gratuïta i per sempre, també teniu l’opció de pagament (membre premium) que afegeix algunes funcionalitats més de les generals. Si teniu algun dubte o pregunta sobre COLNECT podeu adreçar-vos a mi i intentaré donar-vos resposta el més aviat possible.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *