Confinament

Durant aquests dies de confinament he vist a les xarxes socials que la majoria de vosaltres intenta endreçar les seves col·leccions. En el meu cas, a més d’intentar endreçar totes les col·leccions, també intento posar ordre al bloc (apunts en esborranys, fotografies i noves idees), posar-me al dia del correu (el de Colnect, el particular, el de facebook i instagram) però no tot serà tant senzill com això…

Treballo en una empresa de les considerades «essencials», així que el meu confinament és només parcial, si bé és cert que passo moltes més hores a casa que abans de tota aquesta situació.

Sí, és cert que des que va començar el confinament, les novetats per a les meves col·leccions són més aviat minses. Amb prou feines algun tap corona de cerveses i algunes etiquetes de fruita comprades en aquest període són les poques novetats a les col·leccions. També uns taps de cervesa que em va deixar una veïna a la porta de casa (gracies Montse) i unes bosses d’infusions dels companys de feina (gracies Laboratori MDI).

Tornant a les col·leccions, vaig començar per col·locar totes les etiquetes de fruita sobre paper encerat i a la carpeta, desprès ordenant les que ja tenia marcades al catàleg de Colnect als àlbums i, per ultim, escanejant les que encara no són al catàleg. Alternant-ho amb les etiquetes de fruita, faig el mateix amb els punts de llibre (col·locar, escanejar,…) i la intenció és arribar a fer-ho també amb els taps corona atès que el confinament anirà per llarg.

Al bloc he tingut problemes amb les fotografies. Avui dia tothom fa les fotografies amb el mòbil i jo treballo bàsicament amb l’ordinador per portar el bloc, passar del mòbil a l’ordinador les fotos i després trobar les que fas pel bloc pot arribar a ser un infern (les fotos barrejades amb coses que t’arriben per whatsapp o telegram), així que paciència i anar fent. Veureu que hi ha entrades de fa temps que no han aparegut fins ara per la manca de les fotos que havien de sortir, espero la vostra indulgència i comprensió.

Bé, ho hauré de deixar aquí, toca tornar a la feina i encara he d’endreçar un munt de coses.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *