Desgavell en desgavell

Això del coronavirus ens ha portat un desgavell rere l’altre, fins i tot les col·leccions…

Primer desgavell. Veient com anava a la resta del món, va ser un despropòsit continu la gestió per part de les autoritats, posant pedaços en comptes d’afrontar amb valentia el repte. Conseqüència, milers de morts (alguns amics i coneguts) i gent que patirà les seqüeles durant ves a saber quant, això sense tenir en compte el patiment psicològic de la majoria de la població. A nivell personal m’ha fotut molt no poder veure la mare en mesos i tenir moltes precaucions per veure les filles i la dona.

Segon desgavell. La Feina, tot i ser un dels privilegiats que no ha parat de treballar en tot aquest temps. En un primer moment ens van demanar fer una setmana al laboratori i una setmana a casa fent teletreball, però com es preveu que la situació pot allargar-se en el temps ens han canviat l’horari per a torns (si tot va bé fins al 31 d’agost). El descontrol degut als horaris m’ha afectat més del que creia al començament.

Tercer desgavell. Trobades i reunions de col·leccionisme suspeses, anul·lades o posposades, encara no se sap quines repercussions tindrà a les entitats organitzadores però segur que res de bo. I estem parlant d’actes que s’havien de fer més enllà del setembre.

Segur que us pregunteu, què te a veure això amb les col·leccions? Doncs molt.

Us parlo de com m’ha afectat a mi per posar un exemple proper.

No he aconseguit pràcticament cap peça nova en tres mesos llargs, no he pogut fer intercanvis perquè correus està desbordat en tots els sentits (a banda dels meus problemes al no coincidir horaris) i les previsions d’assistència a trobades estan ara mateix “en suspens” tant pel tema dels meus horaris com per la incertesa de la celebració de les trobades.  

L’única noticia positiva ha estat què, al tenir que estar més temps a casa, he anat endreçant força les col·leccions que era un altre desgavell que portava temps demanant a crits una intervenció a fons.

Panorama de cara a futur… jo no ho tinc massa clar, rebrots, tornada a la tardor del coronavirus… Les trobades les veig difícils per totes les mesures higièniques i de distancies de seguretat… potser sí que tornarà a haver un boom de participació en webs de col·leccionisme (El Troc, Colnect, Crown-caps.net i Xapes.net per posar alguns exemples) i en l’intercanvi per correu però no sé si tothom està en disposició de poder-s’ho permetre als preus que te correus i la crisis econòmica que tenim al damunt.

El que sí tinc molt clar és que el dia que ens retrobem, desprès de tot aquest desgavell, les col·leccions potser seran el de menys.

😉

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *