Enllaços d’interès

En aquesta pàgina trobareu enllaços d’interès en tots els ambits del col·leccionisme, des de fòrums, blocs particulars i webs. Tot ordenat per la temàtica en qüestió i una breu explicació del per què de la meva recomanació.

Pots triar la categoria del següent llistat o anar baixant per la pàgina: General, Etiquetes de Fruita, Punts de llibre, Sobrets de sucre, Taps Corona

General

Colnect pàgina web de catàlegs on-line. Per mi la millor pàgina de catàlegs i on tinc totes les meves col·leccions

El Troc aquesta és la web és d’una associació dedicada a la promoció del col·leccionisme, fent difusió de les trobades i reunions de col·leccionisme arreu de Catalunya i Espanya. També tenen un fòrum organitzat per temàtiques, on la gent pot fer les seves propostes de canvi.

Etiquetes de fruita

Punts de llibre

Mondopunts és el bloc de Montserrat Casaponsa i Domènec Martinez de SALT (Girona ), col·leccionistes de Punts de llibre, uns autèntics cracs dels punts de llibre, uns grans coneixedors del tema i

Sobrets de sucre

Taps corona

Foro Tapón Corona Aquest fòrum és, al meu entendre, el millor punt de reunió de col·leccionistes de taps corona. Lloc on aprendre dels que més saben, estar al dia de les novetats i moltes coses més relacionades amb aquest col·leccionisme tant apassionant.

Crown Caps Info

Bottlecaps Index

Trobades

Excambium Trobada de col·leccionisme en general que es celebra a Tarragona el primer diumenge de novembre i que tinc l’honor de organitzar. Participen entitats i col·leccionistes de Tarragona, també d’altres llocs de Catalunya i d’altres llocs de l’Espanya.

Replega Trobada de col·leccionisme en general que es celebra a Monzón (Osca) el primer cap de setmana de setembre. Cada any un nombre molt important de comerços i col·leccionistes es reuneixen en aquesta localitat. He participat en diversos anys i és una de les trobades més recomanables.

Comparteix a les xarxes:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin