4a. Col·lect Con

Dissabte passat, 23 de març, vaig assistir a la “4a. Col·lect Con” dels amics i companys del Col·lectors Club. Es tracta d’una trobada que organitzen trimestralment de col·leccionisme en general i que, normalment, acompanyen d’una exposició d’objectes de col·leccionisme.

L’exposició de la Trobada de primavera estava dedicada al món dels vehicles a escala i accessoris, tots els elements de l’exposició son propietat de socis del Col·lectors Club. Aquí unes imatges de l’exposició.


Només arribar, membres de l’organització ens donen el numero per participar en les diferents rifes que es faran al llarg de la trobada. Avisats com estaven dels … Continua llegint >

setmana 11/19 1

Poques novetats aquesta setmana 11/2019. La major part de les peces aconseguides aquesta setmana son etiquetes de fruita i sobrets de sucre, a més tres taps corona que em van arribar a ultima hora.

setmana 11/19 3

Com sempre agrair als companys de feina i a la família per les seves aportacions que fan créixer les col·leccions mica en mica, crec que sense ells i el suport que em dona certa persona (gracies Alícia) no podria fer ni la meitat de les coses que faig

setmana 11/19 2

Continuo endreçant les col·leccions. La d’etiquetes de fruita està a la recta final i ja he començat a … Continua llegint >

M’agrada anar a les grans trobades però això significa molta feina que comença molt abans que la pròpia trobada.

Les trobades de Replega (Montsó, 1 i 2 de setembre), celebra la seva 15ena edició, i La Mercè (Barcelona, 15 i 16 de setembre), enguany de dos dies per celebrar la XXV Festa del Col·leccionisme, estan separades només 15 dies l’una de l’altra, la logística per portar tot el material i l’allotjament està més o menys arreglada, així que l’únic que queda per preparar és el material que portarem a cadascuna de les trobades.

Des de primers d’agost hem anat reunint … Continua llegint >

Aquest cap de setmana (18 i 19 de novembre) ens ho hem pres de relax, anem a Mollet del Vallès a la trobada que organitza l’Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca, només anem a canviar, res de paradeta, portem punts de llibre i sobrets de sucre.

Marxem dissabte a migdia, la idea es fer nit allà i estar aviat a la trobada. Aquesta escapada ha de servir per desconnectar del dia a dia, a més d’aconseguir noves peces per la col·lecció.

Un cop instal·lats a l’hotel, vàrem anar a passejar per la vila doncs és la primera vegada que … Continua llegint >

Excambium: del llatí, tipus de canvi, bescanvi, intercanvi. Excambium

Feia uns quants anys, Tarragona s’havia quedat òrfena de trobades de col·leccionisme en general (a excepció d’alguna trobada de plaques de cava o tap corona). Així que, decidit a recuperar aquest tipus de trobada, vaig començar a treballar la idea fa un parell d’anys, parlar amb molts col·leccionistes de Tarragona i de converses amb els amics d’ El Troc. A més de ser una trobada d’intercanvi, “Excambium” també havia de ser un aparador de les entitats de col·leccionisme del Camp de Tarragona.

Vaig mantenir contactes amb el Port de Tarragona i l’Ajuntament … Continua llegint >