Durant aquests dies de confinament he vist a les xarxes socials que la majoria de vosaltres intenta endreçar les seves col·leccions. En el meu cas, a més d’intentar endreçar totes les col·leccions, també intento posar ordre al bloc (apunts en esborranys, fotografies i noves idees), posar-me al dia del correu (el de Colnect, el particular, el de facebook i instagram) però no tot serà tant senzill com això…

Treballo en una empresa de les considerades «essencials», així que el meu confinament és només parcial, si bé és cert que passo moltes més hores a casa que abans de tota … Continua llegint >

Encara que sembli que he estat inactiu al bloc, només ho ha estat en aparença. Be, un parell de dies sí per problemes mèdics però això no m’ha impedit treballar la part del darrera del bloc, la que no es veu públicament.

Haureu vist que he canviat la plantilla, els menús estan més visibles i comença a prendre forma l’apartat de col·leccions. Pels que no domineu el tema dels blocs, dir-vos que això que així dit sembla molt fàcil porta moltes hores de feina (més tenint en compte que s’ha de traduir a tots els idiomes manualment).

A banda … Continua llegint >

Setmana 12/19, aquesta setmana ha estat mogudeta, el típic quan hi ha trobada d’intercanvi.

La setmana va començar com ja va sent habitual, recollint sobrets de sucre i algunes etiquetes de fruita. Però la cosa es va animar amb algunes sol·licituds d’intercanvi a través de Colnect i Facebook. Com sabeu la majoria, a banda del que col·lecciono, guardo un munt de material d’altres col·leccionables que canvio per coses del meu interès. Així que estic esperant que arribin en les properes setmanes alguns d’aquests canvis.

Aportacions d’etiquetes de fruita dels companys de feina i la família que sempre fan alegria 😉… Continua llegint >

4a. Col·lect Con

Dissabte passat, 23 de març, vaig assistir a la “4a. Col·lect Con” dels amics i companys del Col·lectors Club. Es tracta d’una trobada que organitzen trimestralment de col·leccionisme en general i que, normalment, acompanyen d’una exposició d’objectes de col·leccionisme.

L’exposició de la Trobada de primavera estava dedicada al món dels vehicles a escala i accessoris, tots els elements de l’exposició son propietat de socis del Col·lectors Club. Aquí unes imatges de l’exposició.


Només arribar, membres de l’organització ens donen el numero per participar en les diferents rifes que es faran al llarg de la trobada. Avisats com estaven dels … Continua llegint >

setmana 10/19 1

Aquesta setmana em va arribar un sobre d’un intercanvi amb un company del “Foro Tapón Corona”. Els canvis amb companys son del més habitual però  aquest cas és una mica especial, el més normal seria que fos de taps corona però no, era tot de punts de llibre i etiquetes de fruita. Per sorpresa meva i del company la major part, tant de punts de llibre com d’etiquetes de fruita, no els tenia a la col·lecció i ara, a més, algunes les tindré repetides i tot.

setmana 10/19 2

A més del que em va arribar amb el canvi, també he … Continua llegint >

M’agrada anar a les grans trobades però això significa molta feina que comença molt abans que la pròpia trobada.

Les trobades de Replega (Montsó, 1 i 2 de setembre), celebra la seva 15ena edició, i La Mercè (Barcelona, 15 i 16 de setembre), enguany de dos dies per celebrar la XXV Festa del Col·leccionisme, estan separades només 15 dies l’una de l’altra, la logística per portar tot el material i l’allotjament està més o menys arreglada, així que l’únic que queda per preparar és el material que portarem a cadascuna de les trobades.

Des de primers d’agost hem anat reunint … Continua llegint >