Fa molt de temps…

Fa molt de tempsSe que fa molt de temps des de l’ultima entrada al bloc i es per que la família i la feina han tingut prioritat aquests darrers mesos. Això no treu que les col·leccions hagin anat augmentant al seu ritme, aportacions de la família, amics i coneguts han estat nombroses, també la feina de formigueta que vaig fent amb l’ajuda inestimable de la Alícia (la meva dona) i uns quants intercanvis amb companys de  Colnect.

 

Etiquetes fruitaCom a novetat dir-vos que he afegit una altra col·lecció a les que ja venia fent, Etiquetes de Fruita. Espero ben aviat poder mostrar-vos les que he anat aconseguint (de moment unes 100). Això em recorda que hauria de posar-me al dia amb la galeria d’imatges, per que molt parlar de les meves col·leccions i no hi ha pràcticament cap imatge que les mostri.

 

El passat dia 15 de juliol, vaig anar a la trobada de la festa major del Poble Sec (Barcelona). Salutacions a tots els companys coneguts, presentació als col·leccionistes nous, xerrada amb molts companys i alguns canvis. La veritat és que em feia falta, desconnectar de la rutina i esbravar-me amb les meves col·leccions. Ja tinc el cap pensant en Replega, La Mercè i l’Excambium, totes tres trobades molt properes en el temps (o almenys a mi m’ho semblen).

Segueixo col·laborant amb Colnect, com a coordinador del catàleg de punts de llibre, ja estem a prop de les 5000 peces!!! Ajudo en el que puc traduint al català i procuro representar Colnect en totes les trobades a les que puc anar (que no son totes les que voldria).

Si em seguiu a les xarxes socials haureu vist que, de tant en tant, vaig publicant les peces que em porten la família, els amics i companys, m’agrada poder mostrar públicament el meu agraïment a tots ells ja que seria molt difícil fer créixer les col·leccions sense el seu ajut. Moltes gracies a tots!!!

Il·lustrant aquesta entrada al bloc hi han algunes fotografies del que ha passat aquests mesos.

 

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *