Fa setmanes…

Fa setmanes que us hauria d’haver escrit, però els esdeveniments no els puc controlar i ha anat com ha anat.

Primer va ser l’explosió de IQOXE, l’hem patit en primera persona i molt de a prop (la famosa xapa que va volar més de dos quilometres va xocar al pis del costat). Hem canviat l’allotjament del bloc a un altre servidor, amb els mals de cap que comporta per què desprès funcioni tot correctament. I desprès ha estat per la meva implicació en un projecte sindical a gran escala, coses apassionants que estan a punt de passar a nivell personal i col·lectiu.

La qüestió és que fa setmanes que estic desconnectat de les col·leccions, amb prou feines he anat col·laborant amb la gent de Colnect. També estic una mica estancat per falta de material per anar col·locant les noves peces (en vies de solució).

En quan a peces noves per les col·leccions alguna he aconseguit i altres que aniran per canviar.

He descobert, en una petita botiga del barri, un assortiment de cerveses d’Amèrica llatina (diferents països i marques). Com tenen un preu una mica alt, aniré comprant les diferents cerveses mica en mica fins aconseguir-les totes. De moment he aconseguit unes varietats de Cusqueña que no tenia vistes a més d’alguna altra.

També he tingut sort en trobar alguns sobrets de sucre nominatius nous a Tarragona, sembla que tornen els nominatius a molts establiments i això anima a sortir a fer més d’un cafè.

Fa setmanes

I com sempre, agrair als companys de feina les seves aportacions gairebé en totes les categories, des de sobres de sucre, taps corona, etiquetes de fruita….

Ara que sembla que tot torna a una certa “normalitat”… tinc pensat en anar a alguna trobada en les pròximes setmanes, no vull avançar esdeveniments per si surt algun “imprevist” però sembla que hi ha moltes possibilitats.

Com veieu, la vida del col·leccionista és dura, molt dura. Espero tornar a agafar la rutina d’escriure-us i anar explicant les meves batalletes. Alguna ja la podeu llegir aquí

Salut

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *