Inactiu al bloc, només en aparença

Encara que sembli que he estat inactiu al bloc, només ho ha estat en aparença. Be, un parell de dies sí per problemes mèdics però això no m’ha impedit treballar la part del darrera del bloc, la que no es veu públicament.

Haureu vist que he canviat la plantilla, els menús estan més visibles i comença a prendre forma l’apartat de col·leccions. Pels que no domineu el tema dels blocs, dir-vos que això que així dit sembla molt fàcil porta moltes hores de feina (més tenint en compte que s’ha de traduir a tots els idiomes manualment).

A banda dels aspectes tècnics, les col·leccions han anat augmentant amb alguns nous elements…

He trobat aquests nous sobrets de sucre, genèrics de sucre (no està la sèrie sencera) i d’una cafeteria de les Borges del Camp

També vàrem aprofitar una bona oferta del ECI de Tarragona i la meva dona em va fer aquest regal. Hi ha la nova cervesa especial del dia de la Mare de “Estrella Galicia” amb una placa de color vermell, un parell de Mahou Barrica, 2 Martins IPA,  2 Baltika-9, un pack de Moritz promoció cinema i un pack de la Köstritzer negra (amb copa de regal). El dia abans vaig trobar al supermercat, del costat de casa,  la Alhambra Reserva amb la nova xapa i va caure també un paquet.

I per Sant Jordi… m’hauria agradat fer una bona col·lecta de punts de llibre però, com fa ja molt de temps, a Tarragona no els donen ni comprant llibre així que em vaig haver de conformar amb aquests i gracies. Potser n’hi havia molts més però amb la gran quantitat de gent que hi havia a la Rambla era gairebé impossible acostar-se a les parades i menys encara veure si duien punts de llibre.

Espero poder ser més actiu els pròxims dies doncs s’acosten trobades a les que anar i canvis a punt de tancar que, òbviament, faran créixer i molt les col·leccions 😉

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *