Llista de bons propòsits per al 2020

Llista de bons propòsits per al 2020

Com sol passar en aquestes dates, jo també faig la meva llista de bons propòsits per al 2020. I com no pot ser d’una altra manera, també he fet llista quan a les col·leccions i el bloc.

S’ha acabat un any, el 2019, ple de canvis tant a nivell personal com laboral i encetem un any nou ple d’idees i nous projectes.

Intentaré estar més a sobre del bloc, crear un mapa dels sobres de sucre nominatius, fer vídeos divulgatius de coses relacionades amb el col·leccionisme…

Intentar diversificar les sortides a trobades, consolidant la assistència a algunes que ja podríem considerar tradicionals i incorporar-ne alguna altra de fora de Catalunya…

Mantenir i continuar ordenant les col·leccions, ampliant prestatgeries i àlbums, fa goig veure-les així d’endreçades…

Escriure periòdicament amb les coses que arreplego cada setmana, les novetats que aconsegueixo i els canvis realitzats…

Continuar amb la meva col·laboració amb els amics de El Troc i Colnect, com sempre un plaer poder posar el meu granet de sorra, que segurament serà intensa i un repte important. També amb els amics de Legufrulabelofolie, una associació de col·leccionistes d’etiquetes de fruita.

I una de les coses que voldria consolidar seria les trobades de col·leccionisme a Tarragona de tot tipus de col·leccions. Ja hi treballo buscant llocs per poder-les dur a terme, només em falta animar més als col·leccionistes tarragonins.

Potser a aquesta llista de bons propòsits per al 2020 encara hi podríem afegir algunes coses més però també és cert que serà complicat poder arribar a fer realitat tota la llista i no cal afegir per afegir, siguem una mica curosos.

Bé, espero i desitjo que tots vosaltres tingueu un 2020 ple de joia, salut i felicitat, que les vostres col·leccions segueixin creixent i, si us ve de gust, puguem arribar a fer canvis.

Feliç any nou 2020

Comparteix-ho a les xarxes

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *