Molta feina en un mes. Replega i La Mercè

M’agrada anar a les grans trobades però això significa molta feina que comença molt abans que la pròpia trobada.

Les trobades de Replega (Montsó, 1 i 2 de setembre), celebra la seva 15ena edició, i La Mercè (Barcelona, 15 i 16 de setembre), enguany de dos dies per celebrar la XXV Festa del Col·leccionisme, estan separades només 15 dies l’una de l’altra, la logística per portar tot el material i l’allotjament està més o menys arreglada, així que l’únic que queda per preparar és el material que portarem a cadascuna de les trobades.

Des de primers d’agost hem anat reunint el material, el més classificat que puguem, amb una mostra amplia dels catàlegs de Colnect, fulletons de la trobada Excambium i el díptic de Colnect,… no acabar com els camells dels reis és gairebé missió impossible. Al final, l’opció per anar a Replega va ser portar una bossa gran d’esports amb les carpetes que duríem a la fira i deixar a l’hotel una altra bossa gran i la maleta amb més material per reomplir àlbums i guardar canvis.

molta feina xerrant a ReplegaDissabte, 1 de setembre, al mati. Ens instal·lem a la zona indicada per l’organització i no triguem em començar amb els canvis i oferint informació sobre Colnect. El mati se’ns va passar volant i la tarda gairebé igual, encara que ens vàrem haver de fer lloc doncs gent mal informada havia ocupat el nostre espai, vuit hores plenes de converses i canvis. M’encanta parlar amb la gent i veure com Colnect encaixa en les seves necessitats (com em va passar a mi). Al final del dia no em podia queixar dels canvis fets i d’haver fet nous amics, alguns amb canvis en perspectiva.

Diumenge, 2 de setembre. Comencem amb la mateixa tònica del dissabte, problemes per l’espai que l’organització va resoldre com va poder (al meu entendre poc respecte per part d’algunes persones vers les entitats i de fàcil solució si es vol). Més canvis, més coneixences i força interès per Colnect i els seus catàlegs. Al migdia recollim, una mica cansats per l’activitat de dos dies frenètics a la carpa de Replega.

També vàrem aprofitar la nostra presencia per fer difusió de la trobada coorganitzada per Colnect Catalunya i la gent de El Troc a Tarragona. Serà el II Excambium, el 4 de novembre de 10 a 14 hores, al local de la Colla Jove de Tarragona.

Encara sense pair del tot el que hem viscut, ens hem d’afanyar a preparar la trobada de La Mercè en una edició especial de dos dies per la XXV Festa del Col·leccionisme.

punts de llibre taps corona i plaques de cava sobrets de sucre I sobrets de sucre II

La logística per aquesta trobada és molt diferent. A Montsó teníem la base (hotel) a menys de 100 metres del recinte firal, mentre que a Barcelona estem de punta a punta de la ciutat. Això ha fet que prioritzem que portar i que deixar a casa doncs no podrem fer una ràpida escapada per anar a buscar coses a la base. A banda d’això, se’m va demanar si podia fer una petita exposició de la meva col·lecció d’etiquetes de fruita, cosa que m’afalaga però que també em va fer patir per si no estava a l’alçada de les expectatives de l’organització.

Dissabte, 15 de setembre, a quarts de deu del mati estàvem organitzant el nostre estand (exposició inclosa). A les deu els primers visitants i molt bona acollida de la mostra d’etiquetes de fruita i dels catàlegs de Colnect.

molta feina xerrant a La MercéTant al mati com a la tarda va passar molta gent pel nostre estand, interessats en Colnect, per fer canvis, aclarint alguns dubtes a usuaris de Colnect, intercanviant idees amb els col·legues… tant distret va ser que se’ns va passar el dia volant.

Diumenge, 16 de setembre, va seguir la mateixa tònica, amb molt moviment de gent interessant-se en Colnect, alguns canvis i sobretot relacionant-nos amb molts col·leccionistes.

Ara, desprès d’uns dies de merescut descans, arriba l’hora d’endreçar les noves peces aconseguides i començar a preparar la nostra trobada, Excambium, on esperem poder retrobar-nos amb molts companys col·leccionistes.

Les imatges que acompanyen aquesta entrada son de les dues trobades i dels canvis fets en elles.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *