No puc treure prou temps

Per diferents circumstancies no puc treure prou temps per portar el bloc al dia. Molta més feina amb la família (metges, paperassa, estudis,…), endreçar i mantenir les col·leccions és un esforç titànic que porto molt malament.

En els darrers mesos només he pogut anar a una trobada, a Valls amb els companys de Tap Corona del Camp de Tarragona, més pel fet de trobar-me amb amics i trencar la rutina que per cap altra cosa (agraïments a tots els que vàreu canviar amb mi). Mati de riures i compartir informacions. Primer pels problemes de mobilitat personal (fascitis plantar) i ara intentant compaginar la convivència familiar amb els desplaçaments per anar a les trobades.

De les grans trobades a les que hem pogut anar aquests darrers anys, enguany, ja hem hagut de descartar Replega (Montsó) i tenim alguns dubtes de poder estar a la Festa del Col·leccionisme de Barcelona (per la Mercè).

L’Excambium, la nostra trobada, l’estem preparant amb força problemes per totes bandes. No hem tingut confirmació de poder disposar del local fins fa dues setmanes, ara hem de fer el cartell i distribuir-lo tant com puguem amb els pocs mitjans dels que disposem.

Com us deia, porto els darrers dos mesos intentant posar al dia les col·leccions, especialment la d’etiquetes de fruita i la de taps corona (aquesta ultima amb adquisició de material per emmagatzematge inclòs).

Tot això sense deixar de col·laborar a Colnect. Pujant tots els punts de llibre que arriben, traduint el que puc i afegint nous elements de les meves altres col·leccions.

Degut a problemes amb l’únic escàner que em treia bones imatges dels taps corona i les plaques de cava, estic buscant alternatives per aconseguir imatges prou nítides pel bloc.

El que em sap més greu de tota aquesta situació és no poder contestar a tots els que em demanen canvis en temps i forma correcta. De veritat que ho sento moltíssim però no dono a l’abast, per facebook, twitter i instagram, a més dels companys de Colnect.

Això m’està fent plantejar de desfer-me d’alguna de les col·leccions, no m’agrada tenir de dir que no puc atendre a un company per no tenir la col·lecció al dia.

Deixant de banda totes aquestes reflexions, cada setmana i cada dia vaig afegint nous elements a les col·leccions (sobrets de sucre, taps corona, punts de llibre, etiquetes de fruita,…), aquí algunes imatges de les noves incorporacions.

Espero no trigar tant en tornar a escriure la pròxima entrada al bloc.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *