Pelacanyes. Quant a mi

PelacanyesSóc l’Andreu Canuto, encara que dins del món del col·leccionisme em faig dir Pelacanyes. “Pelacanyes” és com ens anomenen, als de Tarragona, els d’algunes poblacions properes i que a nosaltres ens omple d’orgull.

Nascut a Tarragona per allà 1966, Lleó d’horòscop, casat i pare de tres noietes. Sempre he viscut a Tarragona i crec que sempre en viuré. Treballo a la industria química des de l’any 1991, com analista químic. A banda de les col·leccions, sóc casteller de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i afeccionat als castells en general, segueixo el Gimnàstic de Tarragona (Nàstic per nosaltres) i els equips de basquet de la ciutat (CBT i ADT).

Vaig començar a col·leccionar quan tenia vuit anys. Primer van ser segells i monedes que vaig anar replegant a casa o que em regalaven els familiars. Una mica més gran em vaig fixar en les plaques de cava i les postals, desprès van venir els taps corona, els sobres de sucre…

Però el boom de les meves col·leccions va ser quan va arribar internet a casa. Vaig descobrir fòrums i webs dedicades al col·leccionisme, aquí vaig fer créixer molt les meves col·leccions però (sempre n’hi ha un però) també em va fer enganxar a altres col·leccionismes… De fet ja he afegit al llistat de col·leccions els sobres i etiquetes de te, els punts de llibre i els calendaris de butxaca.

Des de 2011, col·laboro a Colnect i on he fet diverses tasques. Actualment sóc Ambaixador Colnect per Catalunya i Espanya, editor de sobrets de sucre i traductor de català.

Aquí podreu trobar la major part de les meves col·leccions i entrades al bloc amb les noves peces que vaig afegint, així com petits reportatges de les trobades a les que assisteixi.

Espero us agradi i pugui servir d’ajuda a la gent que s’inicia en aquest fascinant món del col·leccionisme.

Salutacions des de Tarragona

 

Andreu Canuto “Pelacanyes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *