Primera entrada del bloc

Be, voldria inaugurar aquest bloc amb aquesta primera entrada i explicar-vos una mica de què anirà tot això.

Aquí us explicaré les noves peces que aconsegueixo per les meves col·leccions, com son i com em va per les trobades d’intercanvi, curiositats del món del col·leccionisme i les meves col·leccions. Les col·leccions les podreu trobar en un menú a banda, classificades per categories i en ordre alfabètic (el mateix dins de cada una d’elles amb les diferents subcategories).

Per cert, aquest bloc està pensat i escrit en català, traduït al castellà per mi mateix i traduït a l’anglès i francès amb ajuda del traductor de google (almenys fins que algú em doni un cop de mà amb les traduccions). Demano disculpes si les traduccions no son del tot correctes.

Si veieu alguna errada o creieu que hi ha alguna cosa que es pot millorar no dubteu de posar-vos en contacte amb mi, estaré encantat d’esmenar els meus errors i acceptar els vostres suggeriments.

I, per celebrar aquesta primera entrada, que millor que remullant la gola amb una cervesa fresqueta. Bé, en aquest cas, tres cerveses fresquetes 😉

Com gairebé cada dia, teníem que anar a comprar menjar i algunes coses més per casa. Així és que vam anar al supermercat del ECI de Tarragona i, com sempre, vaig acabar fent cap a la secció de cerveses, hehehehe. Ves per on, avui tenien un munt de cerveses d’importació en oferta i vaig aprofitar per comprar-ne unes quantes (moltes amb la segona unitat al 70%), però sense passar-se que l’economia no està per tirar coets.

Així és que aquí tenim els tres taps corona nous i les etiquetes noves per la meva col·lecció. Es tracta de dues cerveses de l’alemanya Kuchlbauer (la Weisse i la Turmweisse) i de la Weisser Hirsch de la també alemanya Privatbrauerei Höss

primera

Ara caldrà beure-les abans de poder col·locar tant els taps com les etiquetes als àlbums de la col·lecció 😉

Salut!!! o com dirien en alemany “Prost”

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *