Primera setmana de l’any

Aquesta entrada és de les peces aconseguides en aquesta primera setmana de l’any. Era un propòsit de l’any passat i enguany vull aconseguir-ho, almenys ser més constant.

primera setmana
primera setmana
primera setmana

Aquí us porto el que he recollit la ultima setmana de desembre del 2019 i la primera setmana de l’any 2020, com podeu veure a les fotografies hi ha una mica de tot, sobres de sucre, plaques de cava i etiquetes de fruita.

Destacar alguns dels sobrets de sucre que son novetat a la meva col·lecció, per desgracia (de moment) només tinc un i no els tinc per canviar. Es tracta de les cafeteries Lantonnia i Rianxeira, les dues de Tarragona capital.

També he aconseguit uns taps corona de la Cusqueña Trigo (desprès de beurem la cervesa hehehehe). De fet, he descobert una petita botiga molt a prop de casa on venen moltes cerveses d’Amèrica del Sud, de diferents països, amb el que podré tastar aquestes cerveses i ampliar la meva col·lecció de taps corona d’aquella zona.

Comencem bé l’any i espero que el ritme d’entrades al bloc sigui bo, al igual que l’augment de noves peces per la col·lecció. Tot això sense oblidar les tasques a Colnect i les col·laboracions amb El Troc.

Enguany vull preparar l’Excambium a fons, voldria que enguany fes el salt qualitatiu necessari per no dependre de res ni de ningú, però això ja us ho aniré explicant.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *