Sant Tornem-hi!!!

Sant Tornem-hi!!! Desprès d’uns mesos molt complicats, a nivell personal, torno a escriure al bloc i amb força ganes.

Sabeu la dita aquella que diu “Qui està de pega amb els collons ensopega” doncs sembla que estigui dirigida cap a mi. Canvi d’horari a la feina, problemes amb l’ordinador, una mudança, canvi de pis i moure totes les col·leccions, uffff ha estat molt, però molt dur i encara em queda molt per fer.

sant tornem-hi

Els mesos han anat passant i les col·leccions han anat creixent. Tot gracies a molts de vosaltres que heu fet aportacions i canvis, a banda del que he anat recopilant jo mateix. Si em seguiu a les xarxes socials (Twitter: @AndreuCanuto, Instagram: @andreu_canuto, Facebook: Andreu Pelacanyes) haureu vist que he anat penjant fotografies gairebé cada setmana amb les coses que he anat replegant (sobrets de sucre, taps corona, bosses de te, etiquetes de fruita,…), el problema ve ara per classificar tot aquest material i alhora col·laborar amb les entitats de col·leccionisme (Colnect i El Troc) però faré el que es pugui.

M’he posat mans a l’obra i he començat per endreçar la col·lecció d’etiquetes de fruita, preparat la de taps corona (que serà la següent) i deixat a punt els sobres de sucre i els punts de llibre que aniran a continuació. Portarà el seu temps però quedaran molt bé quan estiguin endreçades, això sí, hauré de comprar àlbums i fulles per encabir-ho tot 😉

De moment m’he posat en mans d’un molt bon amic per fer d’aquest bloc un lloc més amable i atractiu per vosaltres, no sé com s’ho farà però esperem que sigui una gran millora (aviat us explicaré alguna novetat). En aquest proces s’han “perdut” algunes de les entrades, esperem em breu poder-les tornar a posar en línia.

Espero poder anar portant al dia les entrades i tot el que vagi afegint a les meves col·leccions.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *