Fa molt de tempsSe que fa molt de temps des de l’ultima entrada al bloc i es per que la família i la feina han tingut prioritat aquests darrers mesos. Això no treu que les col·leccions hagin anat augmentant al seu ritme, aportacions de la família, amics i coneguts han estat nombroses, també la feina de formigueta que vaig fent amb l’ajuda inestimable de la Alícia (la meva dona) i uns quants intercanvis amb companys de  Colnect.

 

Etiquetes fruitaCom a novetat dir-vos que he afegit una altra col·lecció a les que ja venia fent, Etiquetes de Fruita. Espero ben aviat poder mostrar-vos … Continua llegint >

senyeraSóc Català i molt orgullós de ser-ho.

Potser us sobtarà la primera frase però ho entendreu molt millor llegint tota aquesta entrada del bloc.

Feia molts dies que volia tornar a escriure al bloc, sobretot desprès d’haver organitzat la meva primera trobada d’intercanvi, però la situació actual a Catalunya ha fet que des de fa un parell de mesos no tingui prou temps per dedicar-m’hi a escriure.

Avui he robat temps de totes les meves altres obligacions, no podia estar més temps sense escriure i explicar-vos algunes coses que m’han passat.

Volia deixar en mons separats la política i el … Continua llegint >