Setmana 10/19

setmana 10/19 1

Aquesta setmana em va arribar un sobre d’un intercanvi amb un company del “Foro Tapón Corona”. Els canvis amb companys son del més habitual però  aquest cas és una mica especial, el més normal seria que fos de taps corona però no, era tot de punts de llibre i etiquetes de fruita. Per sorpresa meva i del company la major part, tant de punts de llibre com d’etiquetes de fruita, no els tenia a la col·lecció i ara, a més, algunes les tindré repetides i tot.

setmana 10/19 2

A més del que em va arribar amb el canvi, també he incorporat un bon munt d’etiquetes de fruita , sobrets de sucre i unes quantes bosses de te, com sempre gracies a les aportacions que fan els companys de feina com les que em fa la família.

A casa continuo endreçant les col·leccions, escanejant  peces noves pels catàlegs de Colnect. Sembla mentida però és la feina més laboriosa que tinc en aquests moments, la de temps que perdo escanejant i retocant les imatges de les noves peces de la col·lecció. Sort que tinc un amic (en Joan) que està treballant en una eina que em faciliti la feina i, si tot va bé, vosaltres també la podreu fer servir.

Canvi radical en la manera de conservar les etiquetes de fruita repetides. Fins ara les guardava enganxades en fulles mida DIN A-5 dins de fulles de polivinil de dos compartiments (per postals grans). Això significa que com a molt podia tenir 4 etiquetes repetides per fulla, en molts casos una etiqueta per fulla, amb la conseqüent pèrdua d’espai. He trigat més d’una setmana però crec que el canvi a estat molt beneficiós, ara guardo en octavetes i fulles per postals normals (quatre compartiments per fulla) amb això aconsegueixo guardar 8 etiquetes per fulla, duplicant la capacitat pel mateix àlbum. Ha estat una feinada de “xinos” però ha valgut la pena veient el resultat.

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *