Setmana 11/19

setmana 11/19 1

Poques novetats aquesta setmana 11/2019. La major part de les peces aconseguides aquesta setmana son etiquetes de fruita i sobrets de sucre, a més tres taps corona que em van arribar a ultima hora.

setmana 11/19 3

Com sempre agrair als companys de feina i a la família per les seves aportacions que fan créixer les col·leccions mica en mica, crec que sense ells i el suport que em dona certa persona (gracies Alícia) no podria fer ni la meitat de les coses que faig

setmana 11/19 2

Continuo endreçant les col·leccions. La d’etiquetes de fruita està a la recta final i ja he començat a preparar el material per fer el mateix amb els taps corona. De moment fer provisió de fulles per taps corona, àlbums artesanals i algunes caixes de CD. (Això dels àlbums aviat ho penjaré a la secció de bricolatge i trucs)

Aquesta setmana, en que entrem, hi ha dues trobades a la vora de casa a les que em ve molt de gust poder assistir-hi, a Reus i Montblanc.

Dissabte 23, 4rt “Col·lect Con” a Reus, reunió de col·leccionistes en general i exposició de cotxes en miniatura, organitzada pel Col·lectors Club. En aquesta reunió podrem gaudir, com ja ens tenen acostumats, a una exposició temàtica que en aquesta ocasió és de cotxes a escala. A més de poder fer canvis de tot tipus d’objectes col·leccionables.

Diumenge 24, dins dels actes de “Montblanc Vila del Llibre” a Montblanc  i organitzat per la Xarxa de Viles del Llibre – L’Escarritx, Trobada d’intercanvi de punts de llibre. Des de les 11 fins les 13 hores, al vestíbul de l’Ajuntament, podrem canviar punts de llibre i compartir una molt bona estona amb altres col·leccionistes.

Ja he participat anteriorment en aquestes dues trobades i, la veritat, només puc elogiar a la gent que les organitza i participa. Molt bon ambient, generositat i moltes noves peces per les col·leccions. La pròxima setmana us ho explico 😉

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *