Setmana 12/19

Setmana 12/19, aquesta setmana ha estat mogudeta, el típic quan hi ha trobada d’intercanvi.

La setmana va començar com ja va sent habitual, recollint sobrets de sucre i algunes etiquetes de fruita. Però la cosa es va animar amb algunes sol·licituds d’intercanvi a través de Colnect i Facebook. Com sabeu la majoria, a banda del que col·lecciono, guardo un munt de material d’altres col·leccionables que canvio per coses del meu interès. Així que estic esperant que arribin en les properes setmanes alguns d’aquests canvis.

Aportacions d’etiquetes de fruita dels companys de feina i la família que sempre fan alegria 😉

setmana 12/19 1
setmana 12/19 2


Pocs cafès aquesta setmana així que pocs sobrets he pogut replegar  i no m’ha arribat cap aportació (la gent ja no pren sucre o què?). El que sí augmenta és la col·lecció d’etiquetes de te, un bon grapat d’etiquetes de Yogi Tea de la sèrie GB8 (algunes no estan al catàleg de bosses de te de Colnect)

El dissabte vaig anar amb poca cosa nova per poder canviar, el temps dedicat a la mudança ha fet que bona part del material que tinc acumulat encara estigui per classificar, amb tot i això, vaig aconseguir uns quants punts de llibre i alguns sobres de sucre, també uns taps corona que em guarda sempre en Josep. Gracies sobre tot a en Josep Morgades i Eugeni Biosca pels intercanvis.

De vegades no tot son peces noves per les col·leccions, parlar i debatre amb els companys pot ser molt enriquidor i es per això que no vull ni puc deixar d’anar a les trobades, perquè això és l’essència del col·leccionisme.

Aquí teniu gairebé tot el recollit dissabte (punts de llibre, sobrets de sucre i etiquetes de fruita)

setmana 12/19 3
setmana 12/19 4


A veure com anirà aquesta setmana. Tinc alguns canvis a mig tancar, si els acabo tancant, les pròximes setmanes seran molt productives en quan a noves peces.

Salut

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *