Setmana 40. Peces aconseguides

setmana 40Setmana 40

Començo aquesta sèrie d’entrades en les que aniré mostrant les noves peces que aconsegueixi.

Aquesta setmana he aconseguit un bon grapat d’etiquetes de fruita (la major part repetides), uns pocs sobres de sucre (intento completar sèries) i un sol tap corona de cervesa “La Salve”.

Encara que no són moltes, estic content de seguir progressant, sobretot amb les etiquetes de fruita doncs la col·lecció comença a fer patxoca (al voltant de 400 peces)

Comparteix-ho a les xarxes

2 comments

  1. Demano disculpes pel retard en la resposta, he estat una mica fotut i he tingut el bloc parat.
   Suposo que es refereix a les etiquetes de fruita. Jo les guardo enganxades en unes fulles d’adhesius (podeu veure exemples aquí ), a veure si ho explico bé.
   De les fulles d’adhesius (per exemple una fulla d’etiquetes), les enganxo per la mateixa banda on hi anaven les etiquetes (la part més brillant), aquestes fulles les tallo a diferents mides segons la fulla on les guardo (fulles per xapes o bosses de sucre segons la mida de l’etiqueta). Les tinc classificades per tipus de fruita i seguint la numeració del catàleg de Colnect Etiquetes de fruita.
   Remarco el que així és com ho faig jo. Sé que hi ha gent que ho fa d’altres maneres i, possiblement, sigui més correcte de com ho faig jo.
   Si està interesada en aquesta col·lecció possi’s en contacte amb mi a travès del correu electrònic o per aquí mateix.
   Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *