Casualitat molt bé vinguda

Casualitat, tot comença per una casualitat. Com moltes tardes, sortim la dona i jo a fer un cafè per Tarragona, a una de les cafeteries que freqüentem i on fa alguns mesos vaig aconseguir uns sobrets de sucre amb els quatre Beattles. Per una banda hi havia la publicitat de la cafeteria i per l’altra banda hi havien els diferents components de grup amb un fragment d’una de les seves cançons.

Casualitat Ramones

Ara, farà potser dos mesos, vaig veure que sortien nous musics i vaig anar replegant prou sobrets fins a completar les dues noves series, els Rolling Stones i Ramones.

Estava tant content que vaig fer una foto i la vaig pujar a Instagram per compartir-los amb altres col·leccionistes sense tenir cap idea del que això suposaria. He de dir que tinc el meu Instagram vinculat amb Facebook i Twitter.

Casualitat Rolling Stones

En poques hores vaig rebre un allau de sol·licituds de intercanvi de Catalunya, Espanya i altres països. El problema és que m’hauria de prendre molts cafès amb llet per aconseguir tants sobrets i, seguint la recomanació d’un amic, vaig optar per comprar una caixa de sucrets a la dita cafeteria. Això va trigar uns quants dies (no tenen estoc a la mateixa cafeteria, és una franquícia) i continuaven arribant sol·licituds.

Un cop va arribar la caixa, l’activitat per buidar els sobrets va ser frenètica per poder atendre les sol·licituds (encara estic buidant). La caixa és de 1500 sobrets, tres sèries de quatre sobres cada una, així que el primer va ser separar els grups (Beattles, Rolling Stones i Ramones) i desprès anar separant per components. Ara tinc a tota la família, amics i companys de feina abastits de sucre fins el nadal com a mínim!!!  

Fins el moment he enviat 58 jocs complets (a 30/04/18) i continuo buidant sobrets.

Casualitat o no, així és com una cosa que vaig fer pel gust d’ensenyar les noves peces que havia aconseguit m’han portat a tancar molts canvis i augmentar la meva col·lecció gairebé sense voler-ho.

Ara també estan al catàleg de Colnect de sobrets de sucre i he de dir que les sol·licituds de canvis també m’estan permetent canviar altres sobrets que tenia repetits 😉

Comparteix-ho a les xarxes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *